NL  FR  DE  EN  ES
> Asterix huis: een typisch Brugs huis

Asterix huis heeft 4 slaapkamers

AsterixBruges is gelegen in een rustige wijk in het centrum van de Brugse binnenstad, en is evenwel vlot bereikbaar van buiten de stad via de Kruis- en Gentpoorten.
In de directe buurt van Asterix huis vind u een slagerij met delicatessen-buffet, 2 bakkerijen, groente- en fruitwinkel, een kruidenierswinkel... en diverse bistrots en restaurants. dit alles in volle centrum op een 100 à 200 meter van de markt.

Op het einde van de straat komt U aan de kanalen van Brugge.

Het huis heeft drie verdiepingen. De gelijkvloerse verdieping herbergt een inkomhal en een woonkamer met eet- en zithoek, televisie en hifi-installatie. Er is eveneens een volledig uitgeruste keuken met oven en microgolf-oven, vaatwasmachine, wasmachine en droogkast.
Tenslotte is er op de benedengrondse etage een terras met groen (clematis) en een bergruimte die bereikbaar is langs een mooie antieken eiken deur. Op de eerste verdieping vindt u een badkamer met bad, douche, wasbak en afzonderlijk toilet. Ook zijn er twee slaapkamers (één slaapkamer heeft een dubbelbed, de ander heeft twee enkele bedden) met mogelijkheden voor televisie en internet. Twee slaapkamers zijn tenslotte ook te vinden op de tweede etage; In één van de kamers is er een klein bureau aanwezig.

De maximale capaciteit van AsterixBruges is 8/9 personen, namelijk 2 dubbelbedden van 1m60, 1 dubbelbed van 1m45, 3 single bedden en 1 extra logeerbed (tegen extra) is mogelijk.

AsterixBruges is volledig bemeubeld met kwaliteitsmaterialen, zoals de natuur wit- en blauwsteen vloeren en gerenoveerde oude parketten. Vanaf de eerste en tweede verdieping is er direct zicht over het nabijgelegen Astridpark.

design by 2design
Schaarstraat 5 • B-8000 Brugge
T +32 479 60 56 79
florence.vandamme@gmail.com